Elazığ'da Meteoroloji Uyarısı: Şiddetli Yağışlar Gün Boyu Devam Ediyor

Elazığ'da Meteoroloji Uyarısı: Şiddetli Yağışlar Gün Boyu Devam Ediyor
Elazığ'da Şiddetli Yağışlar: Evler ve Araçlar Sular Altında

Elazığ'da sabahın erken saatlerinde şiddetli yağışlar, şehirde ciddi su baskınlarına ve ulaşımda aksamalara neden oldu. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından başlayan sağanak yağışlar, birçok ev ve iş yerini su altında bırakırken, araçlar da sular altında mahsur kaldı. Yağmurdan etkilenen vatandaşlar, selden korunmak ve mahsur kalan araçlardan kurtulmak için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Yetkililer, şehir genelinde yaşanan su baskınları ve ulaşım sorunlarıyla ilgili olarak acil önlemler alındığını açıkladı. İtfaiye ekipleri, su altında kalan araçlarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için gece boyunca çalıştı. Kentteki yağışların gün boyunca devam etmesi beklenirken, vatandaşlar olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

elazigda-su-baskiniii.jpg

Belediye ekipleri, su tahliye çalışmalarına başlarken, polis ekipleri de trafikteki yoğunluğu yönetmeye çalıştı. Şehir genelindeki sel felaketinden etkilenen bölgelerde, vatandaşların can güvenliğini sağlamak için gerekli önlemler alınmış durumda. Yaşanan su baskınları nedeniyle oluşan maddi hasarın boyutu henüz belirlenemezken, yetkililer, vatandaşların herhangi bir zarar görmemesi için gereken tüm çabayı göstereceklerini belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.