Bingöl'de Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem: Güvenlik Trapez Saçları Kaldırıldı, Yollar Açıldı

Bingöl'de Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem: Güvenlik Trapez Saçları Kaldırıldı, Yollar Açıldı
Kentsel dönüşüm alanındaki yollar trafiğe açıldı.

Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında önemli bir adım atarak, güvenlik trapez saçlarını kaldırarak ve kapalı yolları trafiğe açarak, bölgeye yeni bir düzen getirdi. Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kültür Mahallesi'nde bulunan kentsel dönüşüm konutları çevresinde yer alan güvenlik trapez saçlarının kaldırıldığı ve bu sayede yolların artık araç trafiğine açıldığı duyuruldu.

Açıklamada, hak sahiplerinin konut teslim sürecinin tamamlandığı vurgulanarak, "Bin 147 konut ve 190 işyerinin bulunduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerine konutları teslim edildi ve süreç tamamlandı. Konutlarını henüz teslim almayan vatandaşlarımız için belirlenen geç teslim programı çerçevesinde 10 Şubat 2024 tarihine kadar konut anahtarlarını teslim alabileceklerdir" ifadelerine yer verildi.

Projenin sona ermesiyle birlikte, şantiye aşamasında güvenliği sağlamak amacıyla kurulan trapez saçların kaldırıldığına ve bölgeye ulaşımı sağlayan kapalı yolların artık araç ve yaya trafiğine açıldığına dikkat çekildi. Bingöl Belediyesi yetkilileri, projenin hak sahipleri başta olmak üzere şehre ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, yeni düzenlemenin bölgeye katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.