Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 111,55 Gr Metamfetamin Ele Geçirildi

Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu: 111,55 Gr Metamfetamin Ele Geçirildi
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Gölbaşı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda, bir araçta zulalanmış şekilde 111,55 gr metamfetamin ele geçirildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Gölbaşı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya satışı yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, önemli bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Yapılan saha çalışmaları, araştırmalar ve Uyuma ve 112 çağrı merkezi üzerinden gelen ihbarlar neticesinde, NARVAS projesi üzerinden yapılan analizlerle belirlenen bir araç, şüphe üzerine detaylı bir arama yapıldı.

Yapılan Açıklamada, "Gölbaşı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince yapılan saha çalışmaları, araştırmalar ve Uyuma ve 112 çağrı merkezi üzerinden yapılan ihbarlar, NARVAS projesi üzerinden yapılan analizler neticesinde uyuşturucu madde sevki yapabileceği şüphesi bulunan araçta yapmış oldukları aramada; araç içerisinde zulalanmış şekilde 111,55 gr metamfetamin maddesi ele geçirilerek tahkikata başlanılmıştır.

adiyamanda-uyusturucu-operasyonu-2-gozalti-1827798a.jpg

Araçta bulunan B.B G, V.T.G isimli şahıslar gözaltına alınarak 12.03.2024 günü adli makamlara sevk edilmiş, V.T.G isimli şahıs adli kontrolle serbest bırakılmış B.B.G isimli şahıs tutuklanarak ceza infaz kurumuna sevki sağlanmıştır." denildi.

(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.